رنگ کردن اصلاح طلبان اصلاح طلب جهانگیری اصلاح طلبان

رنگ کردن: اصلاح طلبان اصلاح طلب جهانگیری اصلاح طلبان

گت بلاگز اخبار پزشکی لزوم کم کردن سبوس گیری آردها به منظور پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سبوس گیری آرد مصرفی در نانوایی‌ها به علت تاثیر سبوس در پیشگیر

لزوم کم کردن سبوس گیری آردها به منظور پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر

لزوم کم کردن سبوس گیری آردها به منظور پیشگیری از بیماری های غیرواگیر

عبارات مهم : پزشکی

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سبوس گیری آرد مصرفی در نانوایی ها به علت تاثیر سبوس در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر باید کم کردن یابد .

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر حسن براتی زاده افزود: میزان استاندارد سبوس گیری هفت تا 10 درصد به خصوص در نان های سنگک است ولی آرد تولیدی در بعضی کارخانه ها حدود 15 درصد سبوس گیری و تصفیه می شود که مورد نیاز است این مقدار کم کردن یابد و این عنوان در کارگروه ماده ۱۵ استان پیگیری می شود.

لزوم کم کردن سبوس گیری آردها به منظور پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر

وی تصریح کرد: سبوس نان عامل مفیدی جهت پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مانند دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و عصبی است و با کم کردن سبوس گیری، مردم نان سالم تری مصرف می کنند.

این مسئول تاکید کرد: نان های تیره که نشان دهنده استفاده زیاد از سبوس است و فیبر کافی دارند را مصرف کنید لیکن فیبر در جلوگیری و درمان سرطان و فشار خون و برطرف یبوست موثر هست.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سبوس گیری آرد مصرفی در نانوایی‌ها به علت تاثیر سبوس در پیشگیر

به گفته وی نیمی از فرایند طبخ نان با کیفیت به مهارت نانوا و شیوه درست طبخ و نیم دیگر به کیفیت آرد بستگی دارد و در مواردی که نان از مرغوبیت کافی برخوردار نیست عوامل ذکر شده است در آن رعایت نشده هست.

واژه های کلیدی: پزشکی | خراسان | بیماری | پیشگیری | دانشگاه | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz