مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سبوس گیری آرد مصرفی در نانواییها به علت تاثیر سبوس در پیشگیر
لزوم کم کردن سبوس گیری آردها به منظور پیشگیری از بیماری های غیرواگیر
عبارات مهم : پزشکی
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر حسن براتی زاده افزود: میزان استاندارد سبوس گیری هفت تا 10 درصد به خصوص در نان های سنگک است ولی آرد تولیدی در بعضی کارخانه ها حدود 15 درصد سبوس گیری و تصفیه می شود که مورد نیاز است این مقدار کم کردن یابد و این عنوان در کارگروه ماده ۱۵ استان پیگیری می شود.
لزوم کم کردن سبوس گیری آردها به منظور پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر
وی تصریح کرد: سبوس نان عامل مفیدی جهت پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مانند دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و عصبی است و با کم کردن سبوس گیری، مردم نان سالم تری مصرف می کنند.
این مسئول تاکید کرد: نان های تیره که نشان دهنده استفاده زیاد از سبوس است و فیبر کافی دارند را مصرف کنید لیکن فیبر در جلوگیری و درمان سرطان و فشار خون و برطرف یبوست موثر هست.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سبوس گیری آرد مصرفی در نانواییها به علت تاثیر سبوس در پیشگیر
به گفته وی نیمی از فرایند طبخ نان با کیفیت به مهارت نانوا و شیوه درست طبخ و نیم دیگر به کیفیت آرد بستگی دارد و در مواردی که نان از مرغوبیت کافی برخوردار نیست عوامل ذکر شده است در آن رعایت نشده هست.
واژه های کلیدی: پزشکی | خراسان | بیماری | پیشگیری | دانشگاه | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...